BOUWNUMMER 13

Groots
vrijstaand
groen wonen

Woonoppervlakte
175 m2
Kaveloppervlakte
679 m2
Prijs
€ 715.000 V.O.N.

Deze villa is de enige vrijstaande woning van het project. De dwarskapper verrijst op het veruit grootste perceel, rustig gelegen met vrij uitzicht op het omringende groen.

Begane grond

De woning is niet alleen vrijstaand, maar ook een slag groter dan de twee-onder-één-kapwoningen. De begane grond heeft de voor dit project kenmerkende indeling in twee ‘vleugels’. Waar je de keuken laat plaatsen, bepaal je zelf. Vraag de makelaar naar de mogelijkheden. Daglicht stroomt van vier zijden naar binnen. Je kijkt dus ook naar vier kanten uit op je zeer ruime tuin. Daar heb je niet alleen ruimte voor een buiten-eetkamer en loungeterras, maar ook voor een monumentaal gazon of een klassieke siertuin.

Eerste verdieping

De slaapkamers op de eerste verdieping zijn extra groot. In de masterbedroom kun je bijvoorbeeld gemakkelijk een walk-in closet én een zithoek inrichten. De twee ‘kleinere’ slaapkamers zijn beide ruimgenoeg om als thuiskantoor te gebruiken. Je hebt er schitterend uitzicht over de tuin.

Tweede verdieping

Het middengedeelte van de tweede verdieping is de functionele ruime voor warmte, wasmachine en droger. Sluit je deze af met kasten, dan kun je hier nog eens twee volwaardige kamers inrichten. In het voorbeeld kozen we voor een logeerkamer en een werkruimte.