TWEE-ONDER-ÉÉN-KAP | BOUWNUMMERS 03 04

Heerlijk licht en bijzonder
ruim

Woonoppervlakte
165 m2
Kaveloppervlakte
317 - 503 m2
Prijs
Vanaf € 615.000 V.O.N.

Twee van de twee-onder-één-kapwoningen zijn ‘dwarskappers’. De nok van de kap staat haaks op de straat. Daardoor is de tweede verdieping een eigenzinnige, langgerekte ruimte. De plattegrond van de twee rechter woningen is het spiegelbeeld van dat van de linker.

Begane grond

De begane grond is nagenoeg identiek aan die van de langskappers. De entree bevindt zich in het hart, waardoor de ruimte is verdeeld in ene gedeelte voor woonkeuken en een gedeelte voor de living. Ook bij deze woningen bepaal je zelf waar je de keuken laat plaatsen. Vraag bij de makelaar naar de mogelijkheden. En net als bij de andere woningen vind je naast de entree de zeer ruime berging. Aangenaam detail: deze kun je ook via de hal binnendoor bereiken.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers, waaronder de gevelbrede masterbedroom. Je vindt er ook de royale badkamer en het tweede, gescheiden toilet. De woningen van dit project zijn perfect als gezinswoning, maar zijn ook voor als je veel vanuit huis werkt. De middelste slaapkamer hebben we daarom in het voorbeeld als thuiskantoor ingericht. Je woning wordt zeer hoogwaardig geïsoleerd en dat betekent dat hij ook bijzonder geluidsarm is. Je wordt dus niet gestoord door buitengeluiden tijdens je werk.

Tweede verdieping

Door de ‘dwarskap’ is de toplaag zoals gezegd een langgerekte ruimte. Met tussenwanden of kasten creëer je hier maar liefst twee extra kamers. Richt er bijvoorbeeld je thuisgym en een vaste logeerkamer in. In het midden komt de technische installatie met aansluitingen voor wasmachine en droger.