TWEE-ONDER-ÉÉN-KAP | BOUWNUMMERS 01 02 05 06 07 08

Heerlijk licht en bijzonder
ruim

Woonoppervlakte
165 m2
Kaveloppervlakte
317 - 500 m2
Prijs
Vanaf € 565.000 V.O.N.

Bij 6 van de twee-onder-éénkapwoningen loopt de nok van de kap parallel aan de straat. De gevels van deze ‘langskappers’ ogen daardoor mooi breed. De plattegrond van de rechter woningen is het spiegelbeeld van dat van de linker.

Begane grond

De entree bevindt zich aan de zijkant. De hal bevindt zich dus in het hart. Door deze indeling is de begane grond op een natuurlijke manier in twee gedeelten opgesplitst. Je kiest zelf waar je de keuken laat plaatsen en waar je de living inricht. In de voorbeeldplattegrond hebben we de keuken-eetkamer aan de achterzijde getekend. Het terras erachter wordt dan vanzelf je buiteneetkamer. Voor verse kruiden stap je even naar buiten. Ook kun je bij alle woningen vanuit de hal binnendoor naar de hele grote berging, en dat is superhandig!

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers. Zoals je kunt zien heb je in alle drie voldoende ruimte voor een zit- of werkhoek en kasten. De masterbedroom is zelfs gevelbreed. Naast een luxe badkamer bevindt zich op deze woonlaag een tweede seperaat toilet.

Tweede verdieping

In het midden van de toplaag heb je een nagenoeg vierkante, vrij te gebruiken ruimte. Hier zou je bijvoorbeeld een logeerkamer van kunnen maken. Op deze woonlaag komt in een afgesloten kast de technische installatie. Je vindt er ook de aansluitingen voor wasmachine en droger.